foto1
foto2
foto3
Home


Welkom op de site van Oefentherapie Borger.

Hier kun je alle informatie vinden over onze praktijk.

Door onze specialisaties en ruime ervaring kun je bij Oefentherapie Borger terecht voor het behandelen van veel verschillende soorten klachten.
In onze praktijk besteden we veel aandacht aan het luisteren naar de cliënt en het samen onderzoeken en ontrafelen van je klacht.
Vervolgens kunnen wij je helpen om zelf grip te krijgen op jouw herstel en kun je er tevens van uit gaan dat je hebt geleerd om klachten in de toekomst te voorkomen of om jouw functioneren optimaal te houden.

Bij Oefentherapie Borger zien wij de mens als een totaal en houden er rekening mee dat klachten kunnen ontstaan en onderhouden kunnen worden door vele factoren in het lichaam maar ook door factoren om je heen.
Wij maken hierbij gebruik van onze ervaring en van de meest recente kennis op het gebied van gezondheid (wetenschap).

Door bewustwording op gang te brengen ontstaat er een gedragsverandering. Uit wetenschappelijke studies blijkt, dat hierdoor de kans op herhaling van de klachten klein is en dat het zeer effectief is bij cliënten die al langer klachten hebben.

Kernbegrippen binnen onze praktijk zijn:
aandacht, zelfredzaamheid, bewustwording, bepaal zelf jouw doelen, functioneren met de juiste spanning, cliënt staat centraal, coachen, samenwerken.