Herald Feunekes

Geboren in Nietap (Drenthe)

In 1995 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam.
Nadat ik een periode in andere praktijken heb gewerkt ben ik in 1996 de praktijk “Oefentherapie Borger” in Borger gestart.

Wat mijn werk leuk en boeiend maakt is dat alle mensen en alle klachten weer anders zijn. Voor mij is het dan ook altijd weer een uitdaging om de “puzzel” te ontrafelen waardoor klachten ontstaan of in stand gehouden worden. Ik doe dit door goed naar het verhaal van de cliënt te luisteren en gerichte vragen te stellen. Hierdoor kunnen we er samen achter komen waarom het lichaam niet voldoende herstelt en wat er gedaan moet worden om herstel op gang te krijgen.
Wetenschappelijk is de laatste jaren duidelijker geworden hoe het lichaam en het brein heel nauw met elkaar samenwerken. Het heeft mij altijd gefascineerd om de mens als een totaal te zien en zo naar klachten te kijken. Naast mijn opleiding als “Algemeen Oefentherapeut” heb ik daarom ook de opleiding tot “Psychosomatisch Oefentherapeut” afgerond.

Ik werk graag met aandacht voor de cliënt en hierbij doelgericht en duidelijk. Mijn motto is: “Samen moeten we het doen, jij kunt het niet alleen en ik ook niet”. Samen onderzoeken we de reden van de klachten en vervolgens bepalen we de doelen die je wilt bereiken. Het einddoel is dat iemand na de behandeling voldoende heeft geleerd, tevreden is en zonder hulp weer verder kan.

Naast dat ik algemeen oefentherapeut ben en vele lichamelijke klachten behandel ben ik gespecialiseerd in het behandelen van:

  • Psychosomatische klachten
  • Chronische Pijn (Lid van het Landelijke Netwerk Chronische Pijn en lid van het Netwerk Chronische Pijn Borger)
  • MS (Multiple Sclerose) Lid van MS netwerk Groningen (Martini Ziekenhuis en UMCG)
  • Slaap Oefentherapie

 

Voor meer informatie over klachten en specialisaties, zie menu “Klachten” en “Specialisaties

Call Now Button